VOOR GALERIES

In samenwerking met de kunstenaars die u vertegenwoordigt biedt FormArt voor galeries en andere bedrijven in de kunsthandel en -bemiddeling drie nieuwe zakelijke kansen..

Grafiek met de uitstraling van een origineel

Grafiekkunst is zakelijk gezien een zeer belangrijk onderdeel van de kunst-markt. FormArt biedt extra toegevoegde waarde. De exacte weergave van het reliƫf zorgt er samen met de perfecte beeld- en kleurkwaliteit, voor dat een FormArt de uitstraling heeft van een origineel.

Origineel plus

Kunstliefhebbers die het zich kunnen permitteren, kiezen veelal voor een origineel. Of misschien nog liever voor een origineel + een aantal FormArts. Uit veiligheidsoverwegingen, of om ook op de zaak of in het tweede huis van het kunstwerk te genieten. Misschien zelfs wel om cadeau te doen aan familie, goede vrienden of relaties. FormArt is immers kunst die gezien mag worden.

Concepten voor de zakelijke markt

Galeries hebben vaak zakelijke klanten. FormArt biedt daarin tal van mogelijkheden. Bijvoorbeeld bij het inrichten van bedrijven met meerdere vestigingen zoals banken,accountants en winkelketens maar ook in de recreatieve sfeer, denk daarbij aan hotelkamers en recreatiebungalows die kunnen worden ingericht met exclusieve maar betaalbare kunst. Een FormArt kunstwerk is daarnaast een prachtig geschenk voor zakelijke
relaties en medewerkers.

FormArt partner

FormArt werkt op twee manieren samen met kunstenaars en galeries. U kunt ons een opdracht* verstrekken. Wij scannen uw werk en leveren vervolgens het afgesproken aantal FormArts met bijbehorende certificaten. Daarnaast kunt u samen met de kunstenaars die u vertegenwoordigt ook officieel FormArt Partner worden. U en uw kunstenaars bepalen dan samen met ons welke kunstwerken u aanbiedt* voor het vervaardigen van FormArts en onder welke voorwaarden ze te koop zijn. Wij plaatsen deze kunstwerken in onze FormArt Galerie en bemiddelen bij het tot stand komen van opdrachten.

Eric Hirdes